Partizan pravdu traži pred Upravnim sudom!

Izvor: Mondo, 08.Mar.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pravdu traži pred Upravnim sudom!

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio da će "zakonitost odluke FSS da se crno-belima oduzmu dva boda osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom."

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je u četvrtak Partizan i Crvenu zvezdu oduzimanjem po dva boda, a predsednika dva naša najtrofejnija kluba, Milorada Vučelića i Svetozara Mijailovića, uslovnim tromesečnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << suspenzijama iz fudbala.

Posle odluke "disciplinaca" FSS, oglasio potpredsednik Partizana prof. dr Vladimir Vuletić, koji u izajvi dostavljenoj MONDU napisao:

 "Nakon odluke Disciplinske komisije FSS, FK Partizan je sada na +4 (umesto dosadašnjih +6 bodova) u odnosu na FK Radnički, dok je FK Crvena zvezda i dalje na +14 u odnosu na FK Partizan", primetio je Vučekić i zapitao se:

"Za otkrivanje učinioca svakog nepočinstva, inicijalno pitanje u pravu je: qui bono (kome korist)?" 

Potpredsednik Partizana izneo je i jedan zanimljiv podatak vezan za današnju sednicu Disciplinske komisije FSS.

"Pravi kuriozitet predstavlja pitanje u kom je vremenskom okviru DK FSS procenjivala sve argumente koje su joj usmeno danas izlagali predstavnici FK Partizan i FK Crvena zvezda, budući da su predstavnici FK Partizan sednicu napustili nešto pre 18 časova, dok je, tek tada, u prostoriju ulazio predstavnik FK Crvena zvezda", ponovo se zapitao Vučelić.

FSS oduzeo bodove Crvenoj zvezdi i Partizanu!

"Jedan medij je več u 18.48 sati objavio odluku DK FSS, pa, uz pretpostavku da se predstavnik Zvezde zadržao i samo 15 minuta, a DK je pred sobom imala i druge disciplinske slučajeve, čini se da je vremenski okvir odlučivanja bio tako štur i ekspresan, pa ukazuje na izrazitu skrupuloznost i temeljitost pri odlučivanju na osnovu predočenih argumenata", rekao je Vuletić.

Čelnik crno-belih najavio je da će Partizan pravdu potražiti pred Upravnim i Ustavnim sudom.

"Čestitajući DK FSS na toj efikasnosti u radu, najavljujem da ce FK Partizan zakonitost ove odluke osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom", naveo je potpredsednik Partizana prof. dr Vladimir Vuletić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva reakcija iz Humske - Partizan će pravdu tražiti pred Upravnim i Ustavnim sudom!

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2018

Stigla je prva reakcija na odluku koju je Disciplinska komisija FS Srbije donela u četvrtak. Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić najavio osporavanje odluke pred Upravnim i Ustavnim sudom...Fudbalski klub Partizan kažnjen je u četvrtak oduzimanjem dva boda zbog "rata saopštenjima" sa Crvenom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.