Partizan potopio Jadran

Izvor: RTS, 16.Feb.2011, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan potopio Jadran

Vaterpolisti Partizana savladali su u Herceg Novom ekipu domaćeg Jadrana sa 13:8 (4:2, 3:3, 5:2, 1:1), u prvom kolu A četvrtfinalne grupe Evrolige. Narednu utakmicu prvak Srbije igra 9. marta, kada u bazenu na Banjici dočekuje hrvatskog šampiona Jug iz Dubrovnika.

U drugoj večerašnjoj utakmici ove grupe, Jug je u Dubrovniku savladao Budvu sa 10:6.

Izabranici Igora Milanovića oštro su počeli utakmicu i veoma brzo poveli sa 2:0, pogocima Duška Pijetlovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Nikole Rađena. Potom je došlo do malog pada u igri crno-belih što je Jadran iskoristio i izjednačio golovima dvojice Filipovića - Đorđa i Petra.

Završnica prve četvrtine pripala je beogradskoj ekipi, koja je do nove prednosti došla golom Vlade Vujasinovića, a četvrti pogodak za Partizan dao je Marko Avramović.

Jadran je na početku druge deonice smanjio zaostatak novim golom Đorđa Filipovića, ali je potom precizan za Partizan bio Andrija Prlainović. Nekadašnji reprezentativac SCG Vladimir Gojković postigao je četvrti pogodak za Jadran, a zatim je Milan Aleksić sa dva brza gola doneo Partizanu vođstvo od 7:4. Jadran je na to odgovorio pogotkom Danijel Premuša.

Odličnu igru vaterpolisti Partizana pružili su u trećoj četvrtini u kojoj je dvostruki strelac bio Aleksandar Radović, a po jedan gol postigli su Vujasunović, Teodoros Hadžiteodoru i Dušan Mandić.

Poslednja četvrtina bila je "miroljubiva", pošto su po jedan gol za svoje ekipe postigli Hadžiteodoru i Uroš Kalinić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović za B92: "Divna pobeda"

Izvor: B92, 16.Feb.2011

Vaterpolisti Partizana Rajfajzen bili su ubedljivi u Herceg Novom protiv Jadrana, a i trener Igor Milanović impresioniran je učinkom svojih igrača..."Crno-beli" su sa 13:8 savladali crnogorskog predstavnika u prvom kolu četvrtfinalne grupe A Evrolige..."Čestitam igračima na izuzetnom angažmanu...

Nastavak na B92...

Crno-beli potopili Jadran

Izvor: Danas, 17.Feb.2011, 02:49

Vaterpolisti Partizana savladali su tim Jadrana u gostima sa 13:8 (4:2, 3:3, 5:2, 1:1) u prvom kolu četvrtfinalne A grupe Evrolige. Iako je druga faza takmičenja tek počela, bodovi koje su crno-beli osvojili u Herceg Novom mogu biti od presudnog značaja u borbi za polufinale.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.