Partizan poslao Trifunovića na kaljenje kod Milojevića

Izvor: B92, 04.Jul.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan poslao Trifunovića na kaljenje kod Milojevića

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović provešće predstojeću sezonu na pozajmici u Mega Bemaksu, a crno-beli su saopštili i da su raskinuli ugovor sa Amarom Gegićem.

Kako je saopštio Partizan, mladi košarkaš Trifunović će na ovaj način "skupljati minute u ABA ligi i imati priliku da se razvija u najkvalitetnijoj ligi regiona".

Trifunović, koji je trenutno sa reprezentacijom Srbije na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetskom prvenstvu za igrače rođene 2000. godine i mlađe, potpisao je krajem 2018. godine višegodišnji ugovor sa Partizanom.

Nakon takmičarske sezone 2018/2019, Partizan i reprezentativac BiH Amar Gegić postigli su sporazum o raskidu ugovora.

Gegić je sada postao slobodan igrač, a njegov bivši klub zahvalio mu je na učinjenom tokom sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uroš Trifunović na pozajmici u Megi

Izvor: RTS, 04.Jul.2019

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović sledeću sezonu provešće na pozajmici u Mega Bemaksu. . Mladi košarkaš će narednih godinu dana provesti u redovima Mege za koju je prethodno nastupao i u mlađim selekcijama...Tada...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.