Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2021, 22:44

Partizan poništio pobedu u derbiju: Spartak odneo bodove u Suboticu i učinio Zvezdi uslugu

Crveno-beli ponovo sami na čelu tabele

Prosuli su odbojkaši Partizana pobedu u večirom derbiju, nisu uspeli da je amterijalizuju i ponovo se Crvena zvezda baškari na vrhu tabele. Više nema društvo. Subotički Spartak, najprijatnije iznenađenje Superlige Srbije, uzeo je meru crno-belima i izbio na drugu poziciju – 3:1 (25:20, 25:21, 19:25, 25:22).

Dugo prvenstvo Srbije nije imalo ovoliko kvalitetnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipa, sposobnih da Vojvodinu skinu sa trona. Crvna zvezda se digla dolaskom Igora Žakića iz Spartaka, a to opet nije dovelo do pada Subotičana, koji igraju sjajno pod vođstvom Ivice Jevtića. I Partizan je konkurentan, pokazao je protiv Vojvodine i Crvene zvezde da može sa najboljima. Tu je i Ribnica iz Kraljeva...

Subotički Spartak napravio je brejk u zemunu, srušio je crno-bele, i poslao poruku Crvenoj zvezdi. Sjajna uvertira pred derbi kola idućeg vikenda. Nije pošlo Partizanu za rukom da dobije i treći derbi zaredom, to ga je koštalo pada na četvrto mesto. Sve vreme je Spartak bio korak ispred sastava Bojana Janića, koji je uspeo Subotičanima da „ukrade“ set, ali ne i bod.

U pobedničkom timu najučinkovitiji bio je Musa Kone sa 20 poena, koliko je za Partizan osvojio Nejtan Delgajdis. U crno-belom taboru su dvocifreni bili i kapiten Lazar Marinković sa 14 i Milutin Nejić sa 12 poena, dok su se u Spartaku još istakli Marko Lečić sa 15, kapiten Nemanja Jungić sa 11 i Aleksandar Tumbas sa 10 poena.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE - 5. KOLO

Nedelja

Partizan - Spartak 1:3 (20:25, 21:25, 25:19, 22:25)

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Odbojkaši Niša poraženi na gostovanju u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Nov.2021, 10:34

Iako su dobili prvi set, odbojkaši Niša nisu uspeli da naprave iznenađenje i savladaju aktuelnog šampiona, ekipu Vojvodine, koja je na kraju slavila rezultatom 3:1 (22:25, 25:15, 25:10, 25:19). Ekipa Dragana Svetozarevića ostala je na tri osvojena boda i nalazi se na začelju tabele...Krenulo je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.