Izvor: Blic, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobeđuje Roan i bez „grobara“

Košarkaši Partizana posle trećeg poraza u Evroligi, u sredu dočekuju Roana u praznom „Pioniru", i to im je meč odluke za plasman u top 16. U tako važnom meču, igranje protiv direktnog konkurenta bez publike biće ogroman hendikep, ali samo u početku. Neće biti lako igračima Partizana, ali ne zaboravimo da su mnogo puta naši klubovi našli nadahnuće i dodatnu snagu u najtežim momentima, baš kada sve izgleda izgubljeno. Teško će biti i Francuzima da igraju bez publike, gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čuje samo škripa patika i svaka izgovorena reč. Bez obzira na sve, Partizan je favorit, želim i nadam se da će pobediti i ponoviti prošlogodišnji uspeh - plasman među 16 najboljih ekipa.

To što će igrati pred praznim „Pionirom" jedan meč Evrolige upravi i „grobarima" trebalo bi da otvori oči i da shvate da, iako su najbolja publika u Evropi, ne mogu da prelaze granice korektnosti. Iskreno, mene je iznenadilo takvo ponašanje s obzirom na to da sam nedavno gostovao u Beogradu i da su „grobari" bili izuzetno korektni. Na predstavljanju ekipa sam dočekan takvim ovacijama da sam dugo bio pod utiskom. Jednostavno, kaznom najviše gube pravi navijači.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.