Partizan pobedio Ferencvaroš

Izvor: RTS, 20.Nov.2009, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Ferencvaroš

Vaterpolisti Partizana savladali su u Beogradu ekipu budimpeštanskog Ferencvaroša sa 10:3 (3:0, 2:2, 2:1, 3:0), u utakmici drugog kola regionalne Evrointer lige.

Meč je odigran u bazenu na Banjici, a sudili su Njegovan i Mišković (Srbija).

Partizan: Soro, Mirković, Rađen 1, Korolija, Aleksić 1, Pijetlović 4, Gocić, Avramović, Ćuk 2, Vujasinović, Gak 1, B.Mitrović, Marković.

Ferencvaroš: Deker, Dunka, Mate, Matijaš 1, Bus, Balbaj, Balatonji, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << M.Tot, B.Tot, Đorđesku 1, Štajnmec, Ciganj, Veselovski.

Igrač više: Partizan 4 (2), Ferencvaroš 6 (1).

Peterci: Ferencvaroš 1 (1).

Partizan je u svojoj drugoj utakmici u Evrointer ligi deklasirao jednog od najboljih mađarskih klubova. Sjajna odbrana bila nerešiv problem za Mađare, koji su samo početkom druge četvrtine sa dva gola ugrozili vođstvo domaćina.

To je bilo sve što su gosti uspeli da urade na ovom meču. Partizan se razigrao u nastavku i predvođen izvanrednim Duškom Pijetlovićem i Slobodanom Sorom drugo poluvreme dobio sa 5:1.

Pored četiri gola Pijetlovića, u listu strelaca su se kod pobednika još upisali Ćuk dva puta, Prlainović, Rađen, Aleksić i Gak.

Narednu utakmicu Partizan igra 24. novembra, takođe u Beogradu, protiv slovačkog tima Košice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv protiv Ferencvaroša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2009, 23:40

BEOGRAD - Vaterpolisti Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu budimpeštanskog Ferencvaroša sa 10:3 (3:0, 2:2, 2:1, 3:0), u utakmici drugog kola regionalne Evrointer lige...Meč je odigran u bazenu na Banjici, a sudili su Njegovan i Mišković (Srbija)...Partizan je u svojoj drugoj utakmici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Partizan ubedljiv protiv Ferencvaroša

Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Nov.2009

Vaterpolisti Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu budimpeštanskog Ferencvaroša sa 10:3 (3:0, 2:2, 2:1, 3:0), u utakmici drugog kola regionalne Evrointer lige. Meč je odigran u bazenu na Banjici, a sudili su Njegovan i Mišković (Srbija).

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.