Partizan pobedio Efes na oproštaju Veličkovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 09:40

Partizan pobedio Efes na oproštaju Veličkovića

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Efes 92:85 u Štark Areni.

Duel bivšeg i aktuelnog šampiona Evrope organizovan je u čast kapitena Novice Veličkovića, koji se večeras oprostio od košarke pred više od 15.000 gledalaca, a pristutan je bio i veliki broj bivših košarkaša i trenera.

Veličković je u dresu Partizana odigrao 509 utakmica, osvojio je 13 trofeja za deset sezona, a prigodan poklon, zlatni koš, uručili su mu predsednik kluba Ostoja Mijailović i legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić, kao i ekipa Efesa.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posljednji meč Novice Veličkovića za Partizan

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2021

Legendarni kapiten Partizana Novica Veličković, na večerašnjem meču protiv Efesa u Štark areni, odigraće svoju posljednju utakmicu u karijeri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

EVO KO JE SVE DOŠAO NA NOVICIN OPROŠTAJ: Tu su Sale Ilić, Slavko Vraneš, Milenko Tepić i mnogi drugi! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2021

Neverovatna atmosfera u Areni. Novica Veličković trenutno igra poslednju utakmicu u dresu Partizana, a na njegov oproštaj došao je veliki broj poznatnih ličnosti kao i bivših saigrača. Pored legendarnog trenera Duška Vujoševića, koga su Grobari pozdravili gromoglasnim aplauzom, u Areni se nalaze...

Nastavak na HotSport.rs...

Arena se poklonila Novici, emocije eksplodirale: Hvala za deset nezaboravnih godina!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021

Kapiten Partizana Veličković odigrao poslednji meč u igračkoj karijeri..Početkom 21. veka tada još tinejdžer Novica Veličković obukao je crno-beli dres i obavezao se na večnu vernost. Odlazio je, vraćao se, osvajao trofeja, radovao se pobedama i teško preživljavao najteže poraze. Igrao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.