Partizan pao u Domžalama

Izvor: B92, 14.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan 'pao' u Domžalama



Košarkaši Partizana izgubili su u gostima od Heliosa sa 79:76 u 17. kolu NLB lige.

Najefikasniji kod crno-belih bio je Kamings sa 17 poena, Veličković je ubacio 11, Kecman i Perović po 10, a Tripković i Drobnjak po 8. Sa druge strane, najbolji u ekipi Heliosa bio je Troha sa 19 poena.

Partizan je doživeo peti poraz u regionalnom takmičenju posle još jednog pada u poslednjoj četvrtini, kao i na prethodnom meču protiv Cibone u Evroligi.

Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se mučili tokom većeg dela meča, da bi u poslednjih pet minuta utakmice u Domžalama dozvolili protivniku seriju od 8:0, kojom je praktično odlučen pobednik. Posle poena Tripkovića za vodjstvo gostiju od 67:65, Helios trojkama Zagorca i Trohe i košem Laskeviča preokreće rezultat i dolazi do 6 poena prednosti.

Posle par razmenjenih koševa, Dončić je pogodio tri slobodna bacanja posle prekršaja Kamingsa, ali i izgubio loptu posle koje Kamings uzvraća i Partizan stiže na pola koša razlike. Ipak, u penal završnici crno-beli nisu uspeli da preokrenu i izbegnu poraz.

Poraz u Sloveniji je peti za Partizan (uz 12 pobeda), dok Helios ima učinak 8-9.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.