Partizan osvojio prvi bod, odigrao bez golova sa Totenhemom

Izvor: Beta, 18.Sep.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan osvojio prvi bod, odigrao bez golova sa Totenhemom

BEOGRAD, 18. septembra 2014. (Beta) - Fudbaleri Partizana osvojili su u četvrtak prvi bod u Ligi Evrope ove sezone, pošto su u Beogradu odigrali 0:0 sa Totenhemom u prvom kolu Grupe C.

Partizan je imao više šansi i nekoliko puta je mogao da postigne gol, ali nije uspeo. Oba tima su igrala bez nekoliko standardnih prvotimaca.

U drugom meču Grupe C, Bešiktaš i Asteras odigrali su 1:1 u Istanbulu.

Partizan u sledećem kolu ide u goste Asterasu u grčki grad Tripoli.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Saša Ilić: Bili smo ravnopravan, možda i bolji rival

Izvor: Sportal.rs, 18.Sep.2014

Fudbaleri Partizana osvojili su prvi bod u Ligi Evrope ove sezone, pošto su u Beogradu odigrali 0:0 sa Totenhemom u prvom kolu grupe C. Crno-beli su imali više šansi i nekoliko puta su mogli da postignu gol, ali nisu uspeli. Kapiten vicešampiona države Saša Ilić ocenio je nakon meča da su crno-beli...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.