Partizan osvojio i Skoplje

Izvor: RTS, 31.Jan.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan osvojio i Skoplje

Košarkaši Partizana savladali su u gostima ekipu MZT-a sa 63:55 i zabeležili sedmu uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju.

Crno-beli košarkaši nastavili su pobedonosnu seriju i posle tradicionalno teškog gostovanja u Skoplju. Izabranici Duška Vujoševića savladali su MZT sa 63:55 i tako povećali šanse da se na kraju ligaškog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dela takmičenja nađu u plej-ofu.
Domaći su odigrali dobar meč, naročito u trećoj četvrtini, kada su crno-bele zadržali na samo deset postignutih poena.
Ipak, tri vezane trojke gostiju na početku poslednje četvrtine donele su Partizanu novu prednost, koju su crno-beli zadržali do kraja susreta.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Aleksandar Pavlović sa 13 poena, dok su Andrić i Mačvan dodali 11, odnosno deset.
Kod domaćina je najraspoloženiji bio Sead Šehović, koji je ujedno bio najefikasniji na meču sa 19 postignutih poena.
Partizan se novom, sedmom uzastopnom pobedomučvrstio na četvrtom mestu na tabeli Jadranske lige, dok su ispred Cedevita i Budućnost, sa jednom, odnosno dve pobede više u odnosu na srpskog šampiona.
Na prvom mestu je i dalje neprikosnovena Crvena zvezda, bez poraza, koja u nedelju igra meč 20. kola protiv Solnoka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

180 Diksona, Tepić bez gledanja

Izvor: B92, 01.Feb.2015, 04:09

Dion Dikson iz MZT-a i Partizanov Milenko Tepić obeležili su duel dva tima u Skoplju atraktivnim i efikasnim potezima...Amerikanac je krajem treće četvrtine ukrao loptu prilikom dodavanja Milana Mačvana i atraktivnim zakucavanjem podigao na noge 5.000 navijača u Skoplju...S druge strane, Tepić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.