Partizan nemoćan u Zagrebu: Ubedljiv poraz crno-belih u derbiju!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jan.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nemoćan u Zagrebu: Ubedljiv poraz crno-belih u derbiju!

Vaterpolisti Partizana poraženi su od zagrebačke Mladosti na gostovanju u okviru 8. kola Regionalne lige. Tim iz Zagreba je dominirao od prvog do poslednjeg minuta, a crno-beli nisu pokazali pravo lice.

Po jedan gol za šampiona Srbije postigli su Velkić, Drašković, Adrejević i Radojević, dok su najefikasniji kod domaćina bili su Zović, Bašić i Vlahović sa po dva gola, a po jednom su se u listu strelaca upisali Brkić, Bulečić, Paškvalin i Pavičić

U 9. kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Regionalne lige, naredne subote, Partizan dočekuje Budvu, a pre toga, u sredu u četvrtom kolu Lige šampiona, na Banjici se sastaje sa Jugom.

Ubedljiv poraz od hrvatskog tima doživeo je i drugi srpski predstavnik u Triglav vaterpolo ligi. Jug je deklasirao Vojvodinu u Dubrovniku sa 17:5, te Novosađani ostaju zakucani za dno tabele, dok je Jug ubedljivo prvi.

Rezultati:

Jadran (HN) – Mornar 16:8

Budva – Jadran (S) 6:7

Jug – Vojvodina 17:5

Mladost – Partizan 10:4

Tabela: Jug 21 bod, Jadran (HN) 16 (meč više), Mladost 15, Partizan 13, Primorje 8, Mornar 7, Jadran (S) 4, Budva 4, Vojvodina 3.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.