Partizan našao napadača među lalama, Bojan Matić prvo pojačanje crno-belih

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan našao napadača među "lalama", Bojan Matić prvo pojačanje crno-belih

Dosadašnji napadač Vojvodine Bojan Matić prvo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku. Nezvanično, crno-beli za nekadašnjeg fudbalera Mačve izdvojili 120.000 evra.
Fudbaleri Partizana dobili su prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku, pošto je iz Vojvodine doveden Bojan Matić.

Nekadašnji napadač Mačve i korejskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Seula, nezvanično, plaćen je 120.000 evra, a sa crno-belima bi trebalo da potpiše dvoipogodišnji ugovor.
Matić je u jesenjem delu sezone bio jedan od najboljih igrača Vojvodine sa devet postignutih golova, a u Partizanu bi trebalo da bude podrška prvom špicu Umaru Sadiku.
Partizan je na svom Tviteru objavio da očekuju da se Matić oko 20.00 časova priključi ostatku ekipe koja se nalazi na pripremama u Beleku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Potvrdio i Partizan, pojačanje u 20h!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020

Već će se večeras priključiti ekipi...Ekipa Partizana nastavlja sa pripremama za drugi deo sezone, a danas će im se priključiti novo pojačanje...Pisali smo vam već, radi se o Bojanu Matiću, napadaču koji je igrao sjajno u prvom delu sezone u dresu Vojvodine gde je postigao devet golova u Super...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.