Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 21:05

Partizan nadigrao Radnik i kišu u Surdulici

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Radnika na gostovanju u Surdulici sa 2:0 u meču četvrtog kola Superlige Srbije. Strelci za crno-bele bili su Asano i Sadik.
Koliko su vremenski uslovi dozvoljavali, toliko su Radnik i Partizan igrali fudbal u Surdulici.

Izabranici Radeta Krunića ambiciozno su otvorili meč i u prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 20 minuta bili ravnopravni rival Partizanu.
Lukić i Makarić imali su šanse za gol, ali je u nekoliko navrata intervenisao golman gostiju Popović.
Nakon pola sata igre, jak pljusak počeo je da pada, što je u velikoj meri promenilo dalji tok meča.
Do kraja poluvremena nisu viđene šanse, ali jeste povreda Sume, koji je izašao iz igre.
Drugi deo meča doneo je bolju igru Partizana. Kako se kiša smirivala, Partizan je došao do većeg poseda i stvarao izglednije šanse.
Šćekić je jednu takvu propustio u 57. minutu, kada je odlično reagovao Kostić.

Ipak, odličnu akciju u 62. minutu, Partizan kruniše golom. Ivanović je odložio loptu na stranu za Stojkovića, ovaj uputio centaršut, koji dolazi do potpuno samog Asana na drugoj stativi.
Japanac se poklonio i grudima ugurao loptu u mrežu rivala.
Od tog momenta Partizan je preuzeo potpunu kontrolu, u velikoj meri opao je otpor Radnika, a gosti su počeli da ređaju šanse.
Nakon što ih nekoliko nije iskoristio u 75. minutu, Sadik se u finišu meča upisao u strelce.
Izbio je napadač Partizana sam pred golmana domaće ekipe, a onda na veoma efektan način poslao loptu preko njega, a dovoljno daleko od defanzivaca koji su pokušali da intervenišu.
Raspored 4. kola Superlige:
Petak: Crvena zvezda - Spartak 3:2
Subota:
Inđija - Napredak 1:0
Radnik - Partizan 0:1
Novi Pazar - Javor 2:3
Radnički Niš - Mačva 1:0
Zlatibor - Čukarički 1:5
Nedelja:
Bačka - TSC 18.00
Metalac - Proleter 20.00
Rad - Voždovac 20.00
Vojvodina - Mladost Lučani 20.00
Tabela: Crvena zvezda 12, Čukarički 10, Spartak 9, Partizan 9, Radnički 9, Mladost 9, TSC 7, Proleter 7, Javor 6, Vojvodina 5, Radnik 3, Voždovac 3, Novi Pazar 3, Mačva 3, Napredak 3, Metalac 3, Inđija 3, Rad 0, Zlatibor 0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asano i Sadik za pobedu Partizana u Surdulici

Izvor: Beta, 15.Avg.2020

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Surdulici ekipu Radnika sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.Golove za crno-bele postigli su Takuma Asano u 62. i Umar Sadik u 90. minutu.Partizan je upisao treću pobedu u sezoni u trenutno je četvrti na tabeli sa devet bodova, dok je Radnik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.