Partizan kreće 5. avgusta

Izvor: B92, 04.Avg.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kreće 5. avgusta

Košarkaški klub Partizan počinje pripreme za novu sezonu 5. avgusta okupljanjem u Hali sportova

Na okupljanju će se pojaviti samo igrači koji nemaju reprezentativne obaveze - Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Mihajlo Andrić, Mladen Đorđević i Đoko Šalić.

Nakon uvodnog dela priprema, prve provere očekuju crno-bele u Makedoniji, na turniru u Đevđeliji od 29. avgusta do 2. septembra. Tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se sastati sa ekipom Kožuva, domaćinom turnira, solunskim PAOK i još jednim klubom čije će ime uskoro biti potvrđeno.

U drugoj polovini septembra, od 15. do 25. septembra, tim Partizana očekuje više kontrolnih utakmica u Španiji. Klub je pozvan da učestvuje na turniru “Koste del Sol” u Malagi, gde će osim domaćina turnira Unikahe, učestvovati i Real Madrid. Turnir je planiran za 19. i 20. septembar, dok će izabranici trenera Vujoševića odigrati još četiri utakmice, dve pre i dve posle turnira, a protivnici su Kahasol, Gran Kanarija, Mursija i eventualno Lokomotiva iz Kubana, što će i biti glavni uvod za sezonu koja predstoji.

Trener kluba iz Humske Duško Vujošević počinje sezonu sa nešto izmenjenim sastavom stručnog štaba. Asistenti Velimir Gašić i Petar Božić nastavljaju na istim pozicijama, a priključiće im se i Goran Tadić, dugogodišnji trener u mlađim kategorijama kluba iz Humske.Po završetku minule sezone klub su napustili Miloš Gligorijević i Đorđe Šijan.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan kreće 5. avgusta

Izvor: B92, 04.Avg.2013

Košarkaški klub Partizan počinje pripreme za novu sezonu 5. avgusta okupljanjem u Hali sportova..Na okupljanju će se pojaviti samo igrači koji nemaju reprezentativne obaveze - Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Mihajlo Andrić, Mladen Đorđević i Đoko Šalić...Nakon uvodnog dela priprema,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.