Partizan kažnjen sa 24.000 evra

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kažnjen sa 24.000 evra

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 24.000 evra od strane organizacije regionalne ABA lige.

Partizan je kažnjen novčano zbog propusta u organizaciji utakmica na domaćem parketu u polufinalu plej-ofa lige protiv Crvene zvezde.

Takođe, crno-beli su kažnjeni i zbog izjava čelnika ekipe koji su uticali na sliku u javnosti ABA lige, kao i zbog tehničkih grešaka tokom mečeva.

Pored Partizana, mnogo drastičnije su kažnjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Crvena zvezda i Budućnost, dok je nešto bolje prošla zagrebačka Cedevita, koja će morati da plati 2.600 evra.

Iz ABA lige se navodi da su disciplinske komisije i dalje u toku i da kazne koje su do sada donesene i dalje nisu konačne, a da će javnost blagovremeno biti obaveštena o svim dodatnim promenama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan kažnjen sa 24 000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2019

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 24 000 evra zbog propusta u organizaciji polufinala ABA lige sa Crvenom zvezdom...Takođe, kazne su određene i za izjave čelnika kluba, koje su rušile ugled takmičenja i za tehničke greške tokom utakmica...I hrvatska Cedevita je finansijski sankcionisana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.