Partizan jeftino prodao igrače

Izvor: B92, 04.Jan.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partizan jeftino prodao igrače"

Predsednik FK Crvena zvezda Dan Tana izjavio je da je Partizan loše prošao prilikom prodaje Zorana Tošića i Adema Ljajića u Mančester Junajted.

Odgovarajući na prozivku predsednika Partizana Dragana Đurića, koji je na Tošićevoj oproštajnoj konferenciji izjavio da dvojica igrača 'crno-belih' vrede koliko "ceo tim i pola stadiona Crvene zvezde", Tana kaže da su čelnici kluba iz Humske jeftino prodali svoje igrače dodavši da je siguran da se Đurić "samo šalio". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Đurić je moj prijatelj, tako će i ostati. Ne znam tačno za koliko su prodali dvojicu igrača Mančesteru, negde piše 10, negde i 17 miliona evra. Bilo koja brojka da je u pitanju mislim da je premalo, jer po mojoj slobodnoj proceni tim Crvene zvezde i pola stadiona vredi oko 100 miliona evra", rekao je Tanasijević.

"A možda su komšije i nešto sakrile, jer su majstori u tome, ako je reč o samo 10 miliona", našalio se Tana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.