Partizan ima poverenje u Milinkovića

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ima poverenje u Milinkovića

Zoran Milinković ostaje trener Partizana. Potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Doveo je Partizan do nove titule šampiona Srbije. Doduše, potom je izgubio u finalu Kupa Srbije. Ali, uprava Partizana veruje u njega.

Zoran Milinković, šef stručnog štaba Partizana, produžio je danas saradnju sa crno-belima na još dve godine.

Prethodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ugovor važio mu je do isteka ove sezone (koja je upravo završena), a dogovoren je u aprilu, kada je Milinković došao na mesto šefa struke crno-belih.

"Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kojem sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu", izjavio je Milinković.

Milinkovićeva prva briga posle produženja saradnje je predstojeći prelazni rok, kao i kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima Partizan startuje od 2. kola već polovinom jula, kada kreće i Superliga Srbije po novom sistemu.

Milinković je ranije rekao da će pripreme Partizana početi 15. juna.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.