Partizan i u revanšu bolji od Pjunika

Izvor: Beta, 21.Jul.2010, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i u revanšu bolji od Pjunika

BEOGRAD, 21. jula 2010. (Beta) - Fudbaleri Partizana plasirali su se u sredu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Jerevanu pobedili prvaka Jermenije, Pjunik sa 1:0 u revanš utakmici drugog kola.

U prvoj utakmici koja je odigrana prošle srede u Beogradu, crno-beli su slavili sa 3:1.

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Brazilac Kleo u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Protivnik Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće bolji iz dvomeča Helsinki (Finska)-Ekranas (Litvanija). Ukoliko prodju i tu prepreku, crno-bele očekuje poslednje, četvrto kolo kvalifikacija za LŠ.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i u revanšu bolji od Pjunika

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jul.2010

BEOGRAD, 21. jula 2010. (Beta) - Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Jerevanu pobedili prvaka Jermenije, Pjunik sa 1:0 u revanš utakmici drugog kola. U prvoj utakmici koja je odigrana prošle srede u Beogradu, crno-beli su slavili sa 3:1. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Partizan u trećem kolu protiv Helsinkija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2010

BEOGRAD -..Fudbaleri Partizana plasirali su se danas u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Jerevanu pobedili prvaka Jermenije, Pjunik, sa 1:0 u revanš utakmici drugog kola...U prvoj utakmici, prošle srede u Beogradu, crno-beli su slavili sa 3:1...Strelac jedinog pogotka na današnjoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Partizan ide na Fince

Izvor: Sportal.rs, 21.Jul.2010

Šampion Finske biće protivnik Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U revanš meču drugog kola, Helsinki je posle drame i produžetaka savladao Ekranas sa 2:0 i nadoknadio gol minusa iz prvog meča u Litvaniji.

Nastavak na Sportal.rs...

Kleo vozi „parni valjak“ u Helsinki

Izvor: Danas, 22.Jul.2010, 00:34

Srpski prvak Partizan ostao je u trci za Ligu šampiona, a najbolji jermenski tim Pjunik opet se od nje oprostio već u drugom kolu kvalifikacija - 1:0 (1:0). U utakmici sporog tempa, bez preteranih uzbuđenja i rezultatske neizvesnosti, crno-beli nisu bili lepršavi i ubojiti kao pre sedam dana u Beogradu...

Nastavak na Danas...

Stanojević zadovoljan, ali samo sa prvih petnaest minuta

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2010

Partizan je uspeo da i u revanšu savlada Pjunik (1:0) i plasira se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali trener crno-belih upozorava da njegiv tim mora da popravi igru.

Nastavak na Sportske.net...

Stanojević za B92: "Nisam sumnjao"

Izvor: B92, 22.Jul.2010

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je posle eliminacije Pjunika da nijednog trenutka nije sumnjao u plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ. ..'Crno-beli' su i u revanšu u Jerevanu savladali Pjunik rezultatom 1:0, pošto su prethodno u prvom meču, u Beogradu, slavili sa 3:1. ..Jedini...

Nastavak na B92...

Kleo vodi Partizan u Helsinki

Izvor: 24sata, 22.Jul.2010

Strelac jedinog gola pred 4.000 gledalaca u Jerevanu bio je Kleo, koji je u nadoknadi prvog poluvremena matirao Leška.

Nastavak na 24sata...

Fudbal: Partizan na - Helsinki

Izvor: Šumadija Press, 22.Jul.2010

U revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri prvaka Srbije, beogradskog Partizana, pobedili su prvaka Jermenije Pjunik sa 1:0, što je bilo dovoljno da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija.

Nastavak na Šumadija Press...

Partizan protiv Helsinkija u trećem kolu kvalifikacija

Izvor: TV Arena Sport, 22.Jul.2010

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su i u revanš utakmici bili bolji prvaka Jermenije Pjunika rezultatom 1:0

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.