Partizan i Grobari zajedno do LŠ

Izvor: B92, 23.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i "Grobari" zajedno do LŠ



Navijači FK Partizan bodriće igrače na evropskoj utakmici sa slovačkom Artmedijom u utorak uveče, pošto su predstavnici navijača i Uprave kluba postigli dogovor o spornim pitanjima, saopšteno je na zvaničnom sajtu "crno-belih".

"Pronađen je zajednički jezik, bojkot pristalica 'crno-belih' sa južne tribine je završen, pa će naš šampion u utorak imati pravu i gromoglasnu podršku sa tribina", ističe se na Partizanovom sajtu.

Navijači Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Grobari" počeli su bojkot krajem jula, kada je klub igrao drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, sa moldavskim Šerifom. Oni su naveli da meč bojkotuju jer im je zabranjeno unošenje klupskih obeležja, zastava i transparenata. U saopštenju kluba navodi se da je u nedelju održan sastanak navijača i zamenika generalnog sekretara Partizana Stojančeta Ristevskog.

Zaključeno je da je "zajednicki interes obe strane da se Partizan plasira u Ligu šampiona" i da će zbog toga, a u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije, navijačima biti omoguceno da u utorak na tribine unesu zastave i transparente. Za to su obezbedjeni specijalni panoi na terenu iza gola na južnoj tribini, kao i na samoj tribini.

"O svim ostalim problemima na relaciji navijači - klub, dogovor će biti postignut posle utakmice Partizan - Artmedia", naveo je klub. Partizan sa Artmedijom igra u utorak u 20 sati na svom stadionu, u revanš meču poslednjeg kruga kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukupan pobednik plasiraće se u elitno evropsko takmičenje. U prvoj utakmici u Bratislavi, pre dve sedmice, bilo je 0:0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.