Partizan favorit iz prikrajka

Izvor: B92, 15.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan favorit iz prikrajka



Uloga favorita iz drugog ili trećeg plana na završnom turniru Lige šampiona, koji će se 22. i 23. juna održati u Milanu, u potpunosti odgovara vaterpolistima Partizana, ocenio je na konferenciji za novinare trener 'crno-belih' Dejan Udovičić. "Verujem u momke i u igru koju prikazuju. Dobro je što smo u drugom ili trećem planu, pa rasterećeni idemo na 'Fajnal for'. Pokušaćemo da to iskoristimo i iznenadimo favorte", kazao je Udovičić.

Udovičić je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da su u prethodnim mečevima u Ligi šampiona hrvatska Mladost i italijanski klubovi Breša i Posilipo bili favoriti u duelima sa Partizanom, ali da im to nije bilo od velike koristi.

"Sve to treba dokazati i u bazenu. Mi se mirno spremamo za predstojeće mečeve i uveren sam da će igrači u najvažnijim utakmicama u sezoni pružiti maksimum", naglasio je trener Partizana.

Udovičić je ocenio da je Partizanov protivnik u polufinalu, hrvatski Jug, veoma kvalitetan tim, koji u tom meču može mnogo više da izgubi od 'crno-belih'.

"Jug dolazi kao aktuelni prvak Evrope i verovatno će biti pod većim pritiskom. Nastojaćemo da meč odigramo mirno i pametno i iskoristimo naše prednosti. U ovom trenutku malo ko računa na naš trijumf i mislim da nam to odgovara", izjavio je on.

Trener Partizana je ocenio da je glavni favorit za trijumf na ’Fajnal foru’ domaćin takmičenja Pro Reko.

"Pro Reko je favorizovan. Domaćin je takmičenja, igra pred svojom publikom i dugo nije bio prvak Evrope. Italijani imaju odličan tim, koji predvodi naš reprezentativac Vladimir Vujasinović i učiniće sve da konačno osvoje titulu evropskog šampiona", zaključio je Udovičić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.