Partizan dočekuje Slovan

Izvor: B92, 13.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dočekuje Slovan



U poslednjoj utakmici 17. kola NLB lige, košarkaši Partizana Igokee u hali Pionir u nedelju od 17 časova dočekuju Slovan. Crno-beli u duel ulaze kao apsolutni favoriti, zbog činjenice da suvereno vode na tabeli regionalnog šampionata. Ipak meč protiv Slovana stiže posle poraza od Reala u Evroligi, a pred možda ključni meč za plasman u Top16 fazu u Rimu protiv Lotomatike.

"Favoriti smo, ali ne postoje unapred dobijene utakmice. Slovan stiže rasterećen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sigurno će iskoristiti i najmanje opuštanje da nas iznenadi. Gosti nemaju šta da izgube zbog čega su daleko opasniji. Sada su jači i za iskusnog Simona Petrova. Ipak, sve je do nas. Ukoliko budemo odigrali na gornjoj granici, Slovan nema šta da traži u Piniru. Priliku za beg iz donjeg dela tabele moraće da traži na drugom mestu", rekao je krilni košarkaš Partizana Igokee Čedomir Vitkovac.

Ekipa Slovana u Beograd stiže bez Stefana Nikolića i Dejana Čigoje, ali sa Simonom Petrovim i Igorom Jokićem.

"Desetkovani smo povredama. Marku Jovanoviću, Stipetu Modriću i Dejanu Radojeviću prošle nedelje su se priključili na listi povređenih i Jaka Klobučar i Dejan Mlakar, za koje do poslednjeg trenutka neću znati da li će biti u sastavu za utakmicu u Pioniru. Partizan je najbolja ekipa u ligi, koja igra sjajno i u Evroligi. Čvrsti su u odbrani, organizovani u napadu, pa ćemo pokušati da ih strpljivom igrom iznenadimo", rekao je trener Slovana Aleksandar Sekulić.

Ulaznice za ovaj duel po ceni 150 dinara tribine i 300 dinara parter prodavaće se na blagajni hale Pionir u nedelju od 15 do 17 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.