Partizan dočekuje Ritas u Areni

Izvor: RTS, 20.Nov.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dočekuje Ritas u Areni

Košarkaši Partizana od 20 časova dočekati litvanski Ritas u "Štark areni" u osmom kolu Evrokupa. Nakon što su u prvom delu grupne faze, crno-beli po prvi put savladali litvanski tim na gostujućem terenu, na red je došao i revanš.
Ekipa Andree Trinkijerija puni elana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dolaze na ovaj duel nakon pobede nad Crvenom zvezdom u "večitom derbiju".

"Izuzetno ih poštujem, sa svima igraju do kraja. Dva puta su dobili Lokomotivu, još su u igri da prođu grupu. Moramo igrati svih 40 minuta. Neće se sigurno predati i sigurno neće loše igrati. Ako mislimo da će tako biti, već smo na lošem putu", rekao je Trinkijeri u najavi susreta.
Partizan trenutno zauzima drugo mesto na tabeli grupe B sa pet pobeda i dva poraza, koliko ima i prvoplasirana Venecija.
Duel Partizana i Ritasa počinje u 20 časova i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MANJI INCIDENTI U ARENI! Obezbeđenje se sukobilo sa navijačima Ritasa, u celu stvar se umešali i Grobari...

Izvor: Kurir, 20.Nov.2019

Košarkaši Partizana i Ritasa igraju u Areni meč grupne faze Evrokupa. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.