Partizan danas overava Ligu UEFA!?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan danas overava Ligu UEFA!?

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pokušaće danas da overe plasman u Ligu UEFA. Uu revanš utakmici prvog kola drugog evropskog takmičenja, na svom stadionu, dočekuju Temišvar (19). Pre dve nedelje crno - beli su slavili u Temišvaru s 2:1.

„Očekuje nas izuzetno kvalitetan protivnik, ekipa koja postiže puno golova i koja bi u ovom momentu, da nije kažnjena oduzimanjem šest bodova bila prva u rumunskoj ligi, znatno boljoj od naše. Napravili smo nekoliko korisnih koraka u Temišvaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a očekuje nas težak posao na našem stadionu.U svakom slučaju nemamo ni jedan razlog da budemo pesimisti. Očekujem da ćemo pred punim tribinama slaviti pobedu. Naš cilj je da Evropa i preko zime ostane u Beogradu - rekao je u jučerašnjem obraćanju novinarima trener crno - belih", Slaviša Jokanović.

Dušan Uhrin junior za rumunske medije procenio je šanse njegove ekipe da se plasira u Ligu UEFA sa 30 posto. Slaviša Jokanović rekao je da će se Partizan potruditi da ih svede na minimum.

„Pobedili smo u Rumuniji i imamo laganu prednost, međutim opet ponavljam da ne mislim da je to dovoljna zaliha za revanš. Očekuje nas težak posao, ali nadam se da ćemo taj njihov procenat dovesti na nulu. Fudbal je, ipak, čudna igra i nikad se ne zna šta će se desiti", rekao je Jokanović.

Poziv na oprez treneru crno - belih treba da bude i ne tako davno loše iskustvo Beograđana kada su posle izraelskih 2:0 na svom terenu izgubili od Makabija Petah Tikve 2:5 i tako neslavno završili takmičenje u Kupu UEFA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.