Partizan bez četvorice sa Bežanijom

Izvor: B92, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez četvorice sa Bežanijom



Fudbaleri Partizana u 25. kolu Meridijan Superlige dočekuju ekipu Bežanije. Utakmica se, uz slobodan ulaz na tribine stadiona u Humskoj, igra u subotu u 18.30. 'Crno-beli' u duel sa ekipom koja je pre sedam dana savladala Crvenu zvezdu sa 3:1 ulaze bez četvorice prvotimaca i praktično cele odbrane.

Bajić je na prethodnoj utakmici dobio crveni karton, Rukavina ima dva žuta, a Mihajlovu je Purović slomio nos pa će štoper Partizana pauzirati dve nedelje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Najveći problem trenutno nam pravi veliki broj povređenih i suspendovanih igrača, pogotovo u zadnjoj liniji. Moraćemo dosta novih igrača da izvedemo na teren protiv Bežanije," kaže trener Partizana Miroslav Đukić.

Na teren će, najverovatnije, Lomić, Rnić, Lazarević i Radovanović ili Milivoje Ćirković, koji od dolaska Đukića nije igrao nijedan zvaničan meč.

Gosti dolaze na stadion Partizana sa željom da ponove uspeh iz prvog dela sezone kada su pobedili Partizan kao gosti (3:1) i pokažu da sedam dana posle Crvene zvezde mogu da pobede i 'crno-bele'.

"Golman Božović još ima problema sa povredom zgloba, u ekipu bi trebalo da se vrate Vanić i Milović. Igraćemo na pobedu i protiv Partizana," rekao je trener Bežanije Ratko Dostanić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.