Partizan bez Tošića i Sume na Čukarički

Izvor: B92, 11.Mar.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Tošića i Sume na Čukarički

Tim Partizana biće oslabljen u derbiju 27. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog u nedelju. Tošić ima rupturu stomačnog zida, dok se Suma bori sa gripom. Osim njih dvojice, u timu neće biti ni štopera Bojana Ostojića koji će pauzirati mesec dana zbog povrede ligamenata.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grip

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan mesec dana bez iskusnog fudbalera

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018

Povratak na teren tek u plej-ofu....Još u poluvremenu utakmice protiv Rada postalo je jasno da će Partizan izvesno vreme morati bez iskusnog štopera Bojana Ostojića...On je u susretu sa ''Građevinarima'' doživeo povredu kolena, pa su se ovih dana čekali rezultati snimanja, kako bi bilo jasnije...

Nastavak na Sportske.net...

(VIDEO) HOĆEMO PENAL ZA ZVEZDU: Pogledajte bakljadu Grobara na Banovom brdu

Izvor: Kurir, 11.Mar.2018

Navijači Partizana prekinuli su na nekoliko trenutaka duel fudbalera Čukaričkog i Partizana u okviru 27. kola Superlige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.