Partizan - Zemun, za beg iz krize

Izvor: B92, 15.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Zemun, za beg iz krize



Fudbaleri beogradskog Partizana poslednju prvenstvenu pobedu ostvarili su 19. avgusta, od tada dva remija i tri poraza. U nedelju na Stadion Partizana dolazi ekipa Zemuna koja se nalazi na poslednjem mestu u Meridijan Superligi.

"Svaki meč dočekujemo sa ambicijom da pobedimo, ali u poslednje vreme nam nikako ne ide," rekao je golman Partizana Đorđe Pantić, "Ciljevi su isti, iako nas muče problemi sa rezultatima. Valjda će da krene, svi aduti uoči ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča su na našoj strani."

Posle dvonedeljne pauze oba tima traže izlaz iz krize. U poslednjih pet kola, Partizan je osvojio dva, a Zemun jedan bod.

"Sigurno zaslužujemo bolji položaj na tabeli od ovog na kojem smo. Ali, primamo čudne golove, šanse promašujemo i to se sve odražava na plasman. U narednih pet kola bićemo četiri puta domaćini, dok će Zvezda da gostuje, pa se nadamo da ćemo uspeti da joj se približimo," kaže Pantić.

Za meč sa Zemunom trener Partizana Miodrag Ješić ne može da računa na povređene Zajića, Lazića, Tomića, Ćirkovića i Maletića i suspendovanog Kralja.

Ješić je objavio spisak igrača koji konkurišu za mesto u timu, a na njemu su golmani Jahić, Pantić i Asprogenis, igrači odbrane Rnić, Bajić, Đorđević, Lomić, Mihajlov, Lazarević i Radosavljević, igrači sredine terena Nađ, Nebojša Marinković, Jovetić i Smiljanić i napadači Markovski, Boja, Vukelja, Mirosavljević i Odita.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.