Partizan - Šta se dešava sa Brežančićem, zašto još nema promocije i koliko će crno-beli realno zaraditi od Zakarićevog transfera?

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Šta se dešava sa Brežančićem, zašto još nema promocije i koliko će crno-beli realno zaraditi od Zakarićevog transfera?

Danas bi trebalo bar jedno od ova dva pitanja da se reši.

Nekoliko novih imena je već u Partizanu, za sada su pojačanja crno-belih Vujačić, Pešukić, Dinga i Lutovac, a prethodnih dana očekivala se i promocija iskusnog levog beka Rajka Brežančića, koja je izostala.

Gde je zapelo oko realizacije njegovog transfera otkrio je današnji ''Žurnal'', koji prenosi da u Humsku iz Malage još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije stigla neophodna potvrda da španski klub pristaje na raskid ugovora bez obeštećenja sa srpskim fudbalerom, godinu dana pre isteka.

Ipak, nisu se Španci predomislili, već je najverovatnije u pitanju sporost administracije, pa u Partizanu veruju da će već danas sve biti rešeno i da će Brežančić moći da bude zvanično predstavljen u Humskoj.

Istovremeno, očekuje se i realizacija transfera veziste Gorana Zakarića u turski Konjaspor. Na njega trener Milošević više ne računa, a Turci su ponudili crno-belima obeštećenje od 800.000 evra.

Ipak, neže ta celokupna suma i završiti u kasi crno-belih, jer 15 posto od Zakarićevog sledećeg transfera pripada njegovom bivšem klubu, sarajevskom Željezničaru. Drugim rečima, ako ne dođe do nekog preokreta, Partizan će od ovog transfera zaraditi 680.000 evra, a Željezničaru će pripasti 120.000.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Lutovac je crno-beli

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2019

Poker pojačanja u Humskoj 1. Posle trojice iz odbrane (štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, te desni bek Periša Pešukić), Partizan je prešao na jačanje ofanzivnog dela tima i, kao što je najavljeno pre dve sedmice, postao snažniji za – Aleksandra Lutovca. Doskorašnji kapiten Rada obavezao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.