Partizan - Sa kojim će timom Stanoje na Spartak?

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2020, 17:55

Partizan - Sa kojim će timom Stanoje na Spartak?

Kako će izgledati startna postava Partizana u sutrašnjoj utakmici?

Kadrovska situacija u Partizanu tokom ove nedelje se menja iz dana u dan, nažalost sve je lošija jer je sve veći broj igrača pozitivan na koronavirus.

Sve je počelo sa kapitenom i golmanom Vladimirom Stojkovićem, koji je simptome osetio pred sam početak prethodnog meča sa Mačvom u Humskoj, potom je potvrđeno da je pozitivan i Milan Smiljanić, a danas su isti rezultat dobili i Lazar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pavlović i Lazar Marković.

Niko od njih neće biti na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću za sutrašnju utakmicu u Subotici protiv Spartaka (subota, 18h), a kada se tom spisku dodaju i povređeni Sejduba Suma, Miloš Jojić i Žan-Kristof Bajbek, jasno je da šef struke crno-belih ne može da računa na više od pola tima.

Ukoliko do sutra ne bude nekih novih neprijatnih iznenađenja, čini se da bi Stanojević mogao da se odluči za sastav koji bi takođe bio respektabilan i sa kojim bi Partizan mogao da se nada novoj pobedi u domaćem šampionatu.

Defanzivna linija tima nije ''okrnjena'', izuzev kada je u pitanju pozicija golmana. U špicu bi gotovo sigurno trebalo da zaigra Filip Holender, a najveća promena se očekuje kada je u pitanju uloga Bibarsa Natha.

S obzirom na izostanke, Sume, Markovića i Pavlovića, najverovatnije će Natho zaigrati ofanzivnije, bliže golu, a iza njega bi u tandemu sa Zdjelarom trebalo da zaigra Aleksandar Šćekić.

Dakle, postava Partizana će sutra najverovatnije izgledati ovako: N. Stevanović - Miljković, S. Marković, Banjak, Obradović - Zdjelar, Šćekić - F. Stevanović, Natho, Asano - Holender.

-

-
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.