Partizan: Ovlašćenje Mijailoviću, odluka do petka

Izvor: Beta, 03.Jun.2020, 19:41

Partizan: Ovlašćenje Mijailoviću, odluka do petka

Upravni odbor košarkaškog kluba Partizan ovlastio je danas predsednika kluba Ostoju Mijailovića da do petka donese odluku o budućem putu kluba."UO je nakon tročasovne rasprave doneo odluku da podrži predlog kojim se ovlašćuje predsednik Ostoja Mijailović da do petka donese odluku o budućem putu KK Partizan i saopšti je javnosti na konferenciji za medije", navodi se u saopštenju Partizana nakon sednice UO održane u Beogradu.Kako se dodaje, članovi UO, koji ujedno čine predstavnike većine sponzora kluba, izneli su podeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, gde se odredjeni broj članova izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem EKA.Zbog toga je konferencija za medije, koja je trebalo da se održi sutra, odložena je za petak u 15.00 kada će Mijailović saopštiti konačnu odluku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan u petak odlučuje: Evrokup ili Liga šampiona

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Upravni odbor KK Partizan sastao se u hotelu Radison, gde su na sednici usvojeni izveštaji o radu sportskog direktora Lončara i direktora Kijanovića...Kako je saopšteno na sajtu kluba, pod tačkom četiri, UO je nakon tročasovne rasprave doneo odluku da podrži predlog kojim se ovlašćuje predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.