Partizan - Hoće li i u Velsu biti teške noge?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Hoće li i u Velsu biti ''teške noge''?

Prva reakcija trenera Partizana posle pobede u Inđiji.

Partizan je slavio minimalnim rezultatom, 1:0, na gostovanju ekipi Inđije, ali s obzirom na veliki broj propuštenih prilika, crno-beli su mogli i mnogo ubedljivije da trijumfuju.

Trener Savo Milošević posle meča je konstatovao da su još uvek ''teške noge'' igračima posle priprema, ali je generalno zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konačnim epilogom.

''Manje-više ovako nešto sam i očekivao. Morali smo da „zatvorimo“ utakmicu ranije, imali smo četiri, pet sjajnih prilika da postignemo drugi gol i završimo sve. Kad to ne uradite obično se nešto iskomplikuje. Danas to nije bio slučaj. Bilo je bitno da pobedimo i tako uđemo u sezonu. Uvek je bitno pobeđivati'', istakao je Milošević.

Crno-beli u četvrtak startuju i na evropskoj sceni, protiv Konas Ki Nomadsa u Velsu. Do tada bi današnje slabosti u realizaciji akcija trebalo da budu otklonjene.

''Čeka nas dalek put, pa povratak, potom odlazak u Ivanjicu za vikend. Te kilometraže su uvek veći problem nego same utakmice. Ne volim da kukam, ako želimo da se plasiramo u Ligu Evrope, moramo da prihvatimo ono što na čeka.







A u četvrtak nas čeka isto teška utakmica, mada će i protiv  Konasa, baš kao i u Inđiji, dosta toga zavisiti od nas'', objasnio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.