Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 12:07

Parma zakucala na Milanova vrata, Rade Krunić je opsesija

Teško će Paolo Maldini pustiti reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali zato hoće Matea Musakija

Dolaskom Marija Mandžukića Milan je zatvorio pijacu, bar kada je reč o ulaznim transferima. Pored iskunog hrvatskog napadača, koji treba da pomogne Zlatanu Ibrahimoviću, Rosoneri su ove zime pazarili Sualija Meitea iz Torina, te Fikaja Tomorija. Prilično dobar pazar, ako se uzmu u obzir prilično limitirana novčana sredstva na koje je pravo imao Paolo Maldini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Rosoneri će morati da isprazne magacin, i pošalju pojedine igrače na pozajmicu ili ih prodaju. Već je izvesno da će Lorenco Kolombo biti poslat na usavršavanje, a najozbiljniji kandidati su Breša i Kremoneze.

Na vrata San Sira zakucala je i Parma. Posle dolaska Roberta Daverse, Krstaši su krenuli po nova pojačanja sa kojima bi im bilo lakše da stignu do opstanka. Prema informacijama italijanskih medija, jedna od želja Parme je vezista Milana i reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić. To je velika želja sportskog direktora Marsela Karlija, sa kojim je Krunić radio u Emopliju. Bili su to trenuci velikog uspeha Empolija, pa sportski sektor Parme pokušava na sve načine da omekša Maldinija i trenera Milana Pijolija.

Pre Parme Rade Krunić je dovođen u vezu sa Torinom i Frajburom. Ove sezone je bivši član Donjeg Srema odigrao 20 mečeva za Milan i postigao jedan gol.

Možda će Krunić teško otići iz Milana u Parmu, ali zato verovatno hoće Mateo Musakio. Naime, klubovi su postigli dogovor oko njegovog transfera već ove zime, s tim da sada ostaje teži deo posla - da Karli ubedi Argentinca da dođe na Enio Tardini. Musakio je u završnih pet meseci ugovora sa Milanom i cilj mu je da sačeka leto i onda izabere klub po svom izboru, prevashodno u Španiji gde se najbolje osećao tokom karijere.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.