Parma u Seriji A, čudo u poslednjim minutima!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parma u Seriji A, čudo u poslednjim minutima!

Povratak "mlekadžija" u Seriju A nakon tri godine.

Ekipa Parme je uspela da se vrati u Seriju A nakon večerašnjih rezultata u poslednjem kolu Serije B.

Parma je morala da savlada Speciju u gostima, poveli su preko Ćeravola u 11. minutu, a onda je Đilardino promašio penal u 28. minutu utakmice i propustio priliku da izjednači rezultat.

Pobedu Parmi osigurava Ćićireti u 61. minutu utakmice.

Ipak, Parmi nije bila potrebna samo pobeda protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Specije, već i poraz ili nerešen ishod Frozinonea.

Frozinone je danas protiv Fođe imao šansu za plasman u Seriju A, gubili su sa 1:0, preokrenuli rezultat sredinom drugog poluvremena preko Paganinija i Rubina (ag) i imali su pobedu u svom džepu.

Na njihovu veliku žalost, Florijano donosi Fođi bod, Parmi plasman u Seriju A u poslednjem minutu regularnog dela!

Pored Parme, Empoli je odavno već izborio plasman u Seriju A.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radujte se prijatelji fudbala, čudo se dogodilo - Parma je opet u Seriji A!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2018

Kakva drama u poslednjem kolu italijanske Serije B! I kakvo slavlje svih pravih prijatelja fudbala posle izjednačujućeg pogotka Fođe u Frozinoneu u 89. minutu! Ne, ništa taj pogodak nije značio za Fođu, ali i te kako jeste za Frozinone i Parmu! Jer slavni klub sa Enio Tardinija četiri godine posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.