Parkinson: Crveni karton prestrog

Izvor: B92, 24.Feb.2013, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkinson: Crveni karton prestrog

Menadžer Bredforda Fil Parkinson kaže da mu je žao što njegov tim nije pružio jači otpor u finalu Liga kupa protiv Svonsija, koji je izgubio rezultatom 5:0.

"Voleo bih da smo ostali u igri duže danas i da smo našim navijačima dali više razloga za radost. Nažalost, stvari nisu išle kako smo želeli", rekao je Parkinson i dodao: "Došli smo da uradimo ono što smo uradili protiv ostalih timova iz Premijer Lige, a to je da čekamo i onda ih udarimo iz kontranapada, ali igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svonsija su bili izuzetni".

On smatra da je isključenje njegovog golmana Meta Djuka bilo preoštro.

„Mislim da nam je golman prestrogo isključen, ako gledamo utakmicu u tom trenutku. Gubili smo 3:0 i imali penal sviran protiv nas, u toj situaciji bi žuti karton bio dovoljan. Utakmica je već bila gotova“, kaže Parkinson.

Menadžeru ekipe iz zapadnog Jorkšira ugovor ističe na leto i, iako je dobio mnoge ponude. želi da ostane u Bredfordu:

„Stručni štab i ja smo zaista uživali u vremenu provedenom ovde, i voleli bi da ostanemo.“

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.