Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker veran Sparsima

Posle nekoliko rundi pregovora Toni Parker je ipak našao zajednički jezik sa San Antonio Sparsima. Francuski plejmejker je prihvatio ponudu teksaškog kluba o produženju svog trenutnog ugovora, koji će po novom sporazumu trajati narednih šest godina i biti "težak" oko 66 miliona dolara.

Ova odluka predstavlja svojevrstan kompromis između Sparsa i Parkera, budući da je klub prvobitno ponudio 64 miliona. Parker i njegov agent su kontrirali sa cifrom od 68, da bi na kraju obe strane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristale na prelazno rešenje.

Parker je potpisivanjem novog ugovora postao najplaćeniji francuski sportista sa oko 8.6 miliona eura godišnje zarade. Na drugom mestu nalazi se fudbaler Reala Zinedin Zidan sa 6.4 miliona eura godišnjih primanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.