Parker u Klivlendu

Izvor: B92, 13.Jul.2009, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker u Klivlendu

Dosadašnji košarkaš Toronta Entoni Parker potpisao je za Klivlend kao slobodan igrač.

Bivši igrač Makabija prošle sezone je na 80 utakmica u dresu Toronta prošle sezone beležio prosečno 10,7 poena i 3,4 asistencije. Detalji ugovora nisu objavljeni.

Generalni menadžer Kavsa Deni Feri rekao je da je Klivlend 34-godišnjeg beka doveo zbog dobrog šuta i odlične igra u odbrani. Parker će verovatno naredne sezone biti jedan od prvih igrača koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulaziti sa klupe i menjati startere Moa Vilijamsa, Lebrona Džejmsa i Delontea Vesta.

Kavsi su u svoje redove već doveli legendarnog Šakila O’Nila koji je iz Finiksa došao u zamenu za Bena Valasa, Sašu Pavlovića, pika u drugoj rundi drafta 2010. godine i 500 hiljada dolara.

„Entoni će biti odličan dodatak našoj ekipi. On je veoma dobar igrač. Inteligentan je i može da igra na više pozicija", rekao je Feri.

Parker je u NBA ligi nastupao šest godina igrajući za Filadelfiju, Orlando i Toronto. Takođe, Parker je šest sezona igrao u Evropi - pet je proveo u Makabiju, a jednu u Romi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.