Parker spreman za novu sezonu

Izvor: B92, 30.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker spreman za novu sezonu



Francuski reprezentativac Toni Parker i igrač San Antonija najverovatnije će se priključiti treninzima koji počinju u subotu u Francuskoj.

Sjajan plej je bio primoran da propusti Svetsko Prvenstvo u Japanu nakon povrede desnog kažipsta tokom priprema francuskog tima.

Parker je izjavio na promociji povodom odlaska Sparsa u Evropu, da se oseća dobro i da jedva čeka da počne nova sezona NBA lige: "Prst se dobro oporavlja. Osećam se mnogo bolje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Još uvek nemam rezultate rendgena, tek ću ih dobiti u utorak, ali se osećam odlično i spreman sam za igru."

"Još uvek mi je otečen prst, ali imam utisak da mogu sve da radim na terenu. Ipak, nisam ni pod kakvim pritiskom. Nisam imao šuterski trening. Radio sam na kondiciji, ali da budem iskren, nisam vežbao mnogo. Dosta sam se odmarao.", dodao je Francuz.

San Antonio će gostovati lionskom Asvelu 5.oktobra, a zatim će odmeriti snage sa Makabijem 8.oktobra.

Parker priznaje da se raduje nastupu u dresu Sparsa pred svojom publikom: "Bio sam 2003. godine u okviru MekDonalds turnira u Parizu, i ponovo sada. Greg Popovič (trener San Antonija) voli vino, pa je to verovatno njegova odluka. Siguran sam da ima spisak najboljih restorana i prodavnica vina."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.