Parker prešao u Klivlend

Izvor: S media, 13.Jul.2009, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker prešao u Klivlend

Nekadašnji košarkaš Makabija iz Tel Aviva i Toronto Reptorsa, Entoni Parker (34), postao je novi igrač Klivlend Kavalirsa.

Ovaj veteran, koji igra na poziciji beka šutera, odigrao je 80 utakmica za Reptorse u minuloj sezoni, a u proseku je beležio 10,7 poena i 3,4 asistencije po meču. On će u redovima Konjanika pokušati da se izbori za što bolju minutažu u konkurenciji Mo Vilijamsa, Delonte Vesta i Lebron Džejmsa.

Parker je inače ostavio dubok trag igrajući za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << najtrofejniji izraelski klub Makabi, sa kojim je, tokom pet godina igranja, pet puta bio prvak Izarela i isto toliko puta osvajao nacionalni kup ove države. Parker se i dva puta penjao na vrh Evrope sa Izraelcima, a dve godine za redom proglašavan je za MVP igrača Evrolige. U Evropi je još igrao za rimsku Lotomatiku, u sezoni 2002-2003.

Parker je drugo pojačanje Klivlenda, koji je nedavno potpisao ugovor sa legendarnim Šakilom O Nilom....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.