Parker: Murinjo ne ume dostojanstveno da podnese poraz

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker: Murinjo ne ume dostojanstveno da podnese poraz

Žoze Murinjo je nakon poraza od Votforda prethodnog vikenda izdvojio Luka Šoua kao jednog od glavnih krivaca za poraz, a to se malo kome dopalo.

„Žoze Murinjo misli da može da ide okolo i govori sve što mu padne na pamet“, kaže nekadašnji igrač Mančester junajteda Pol Parker.

„Nakon što je proveo 16 godina kao menadžer oš uvek nije naučio kako da dostojanstveno podnese poraz. Uvek krivicu prebacuje na sudije i na svoje igrače. Bio sam zabrinut od trenutka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kada je seo na klupu Junajteda, a sada, nakon kritika na Lukov račun, sam zabrinut još više“, rekao je Parker Eurosportu.

„On zaista misli da može da kaže sve što poželi zbog svega što je postigao u prošlosti i da će to igrači jednostavno da prihvate. Pa evo mu novost – neće!“

Parker je igrao za Mančester junajted od 1991. do 1996. dok je tim vodio Aleks Ferguson i kaže da nije baš uveren da Junajted može sezonu da završiti među prve četiri ekipe na kraju sezone, a dotako se i Runijeve forme.

„Da li negde piše da Vejn Runi mora da igra zato što je kapiten Engleske? Svi navijači se smeju ovoj situaciji. Mhitarijan sigurno misli . Runi nije dovoljno dobar ni da mi obriše kopačke, čovek ne može ni da trči“, kaže Parker.

Što se tiče Pola Pogbe, Parker ga ne krivi za lošu formu od povratka na Old Traford:

„Junajted mora da ima igrače koji će mu na ternu pomoći da da svoj maksimum. Mora da vrati Bastijana Švajnštajgera. Pa, čovek je svetski šampion i osvojio je mnogo pehara igrajući kao najbolji centralni vezni igrač na svetu. On bi mogao da igra malo dublje, a da Pogbi omogući preko potrebnu slobodu na terenu“, zaključio je Parker.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.