Pari Sen Žermen osvojio Superkup Francuske

Izvor: Beta, 01.Avg.2022, 00:20

Pari Sen Žermen osvojio Superkup Francuske

Fudbalski klub Pari Sen Žermen osvojio je večeras Superkup Francuske, pošto je u Tel Avivu pobedio Nant sa 4:0.Pari Sen Žermen poveo je u 22. minutu golom Lionela Mesija, a prednost je udvostručio Nejmar u petom minutu nadoknade prvog poluvremena iz slobodnog udarca.Treći gol postigao je Serhio Ramos u 57. minutu, a konačan rezultat postavio je Nejmar pogotkom iz jedanaesterca u 82. minutu. Prethodno je Brazilca faulirao Žan-Šarl Kateleto za penal, a fudbaler je tada dobio crveni karton.Utakmica francuskog šampiona i osvajača Kupa drugu godinu uzastopno odigrana je u Izraelu, a novi trener Kristof Galtje osvojio je prvi trofej sa pariskom ekipom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prvi trofej u eri Galtijea, Nejmar i Mesi doneli Superkup PSŽ-u

Izvor: RTS, 01.Avg.2022

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su Superkup Francuske, pošto su u Tel Avivu savladali Nant 4:0. To je prvi trofej u eri novog trenera Kristofa Galtijea, koji je tokom leta zamenio Maurisija Poketina. . Dva gola postigao je Nejmar, u 45+5. i 82, a pogađali su i Lionel...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.