Paredes prelazi u Pari Sen Žermen

Izvor: RTS, 24.Jan.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paredes prelazi u Pari Sen Žermen

Pari Sen Žermen je postigao dogovor oko transfera argentinskog veziste Leandra Paredesa iz ruskog Zenita za 47 miliona evra.
Nekadašnji fudbaler Rome i Empolija potpisaće ugovor na četiri i po godine.

On je u ruski Zenit stigao 2017. godine, a za njega je ove zime bio zainteresovan i Čelsi, pošto je Mauricio Sari upoznat iz prve ruke sa njegovim kvalitetima.
Pari Sen Žermen trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima 13 bodova prednosti u odnosu na Lil na čelu Lige 1, a naredna utakmica čeka ga u nedelju, kada Ren stiže na „Park prinčeva".
Ukoliko Paredes odradi lekarske preglede pre vikenda, postoji velika mogućnost da će već u nedelju biti na raspolaganju Tomasu Tuhelu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.