Pardju novi menadžer Kristal Palasa

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pardju novi menadžer Kristal Palasa

Dosadašnji menadžer Njukasla Alan Pardju preuzeo je Kristal Palas.

Dva kluba su pre nekoliko dana dogovorili obeštećenje koje nije objavljeno, a sada je Pardju utanačio i lične uslove, pa će na klupi Palasa zameniti Nila Vornoka, koji je otpušten posle samo četiri meseca.

Pardju ostavlja ’Svrake’ na desetoj poziciji u Premijer ligi, uprkos očajnom startu, a bio je u Njukaslu od decembra 2010. godine. Pre toga je vodio Reding, Vest Hem, Sautempton i Čarlton.

Palas već osam utakmica nije pobedio i trenutno je 18. na tabeli sa 17 bodova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alan Parđu preuzeo Kristal Palas

Izvor: Press, 03.Jan.2015

Doskorašnji menadžer Njukasla Alan Parđu preuzeo je ekipu Kristal Palasa, saopštio je danas premijerligaš iz Londona. . Parđu je pre pet dana dobio otkaz u Njukaslu, a na klupi Kristal Palasa zameniće Nila Vornoka, koji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.