Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 22:07

Paratići tvrdi: Sari bez sumnje trener Juventusa i sledeće sezone, ostaje i Ronaldo

Dakle, dilema ne postoji

Fabio Paratići uvereva da će Mauricio Sari biti trener Juventusa i sledeće sezone, te da će i Kristijano Ronaldo ostati u ekipi.

On je govorio sa Skaj Sport Italija i rešio mnoga pitanja posle čega će navijači Stare dame moći lakše da spavaju.

"Bez sumnje, Sari će biti Juventusov trener i sledeće sezone",rekao je Paratići, a prenosi Skaj Sport Italija.

Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dosta glasina u Italiji i Engleskoj, da se Maurisio Poketino obećao Staroj dami, ali izgleda da kod direktora Juventusa ne postoji dilema.

"Sva ta priča je u medijima. Ovde sam 10 godina, a mi smo na vrhu tabele suštinski devet uzastopno".

Slično se piše i o budućnosti Kristijana Ronalda. Te o njegovoj lošoj komunikaciji sa Sarijem,

"Kristijano je veoma osećajan, učtiv momak koji ne da status najboljeg igrača sveta. Razgovarao je savršeno normalno sa trenerom i direktorima, kao i bilo koji drugi dan. Kristijano je super-ubeđen da ostaje ovde. Pričali smo i sa ljudima iz okruženja Paula Dibale o novom ugovoru, on je veoma bitan igrač koji može da nam pruži mnogo u budućnosti", rekao je Paratići.

Dakle, dilema nema previše. Paratići je rekao da Sari i Ronaldo ostaju, te da se sa Dibalinim menadžerima pregovara o novom ugovoru.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.