Paratići ne miruje, stiže štoper za džabe?

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paratići ne miruje, stiže štoper za "džabe"?

Šampion Italije odlično koristi pravilo "Bosmana".

Juventus je svoj povratak na vrh Serije A bazirao na transferima u kojima nisu ništa izdvajali, ovaj trend je započeo Marota a onda nastavio Paratići, pošto je Bepe pojačao "omraženi" Inter.

Italijanski mediji danas pišu da je u pripremi novi ovakav transfer već na naredno leto, radi se o Tobiju Alderveireldu fudbaleru Totenhema.

Tridesetogodišnji štoper je tokom leta bio povezivan sa prelaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Romu, ali je "vučica" ipak dovela druga pojačanja. Navodno će Juventus igrati na želju Belgijanca da se pre završetka karijere okiti nekim trofejom što u "pevcima" i nije bio baš čest slučaj.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.