Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 23:24

Parana se uzda u 1%, Vitorija traži bod spasa, Botafogo i Oeste su već bivši

U drugoj ligi Brazila...

Ko voli brazilski fudbal verovatno će pažnju usmeriti na okršaje Atletiko Mineira i Santosa, odnosno Palmeirasa i Vaska da Game, ali lopta će se večeras kotrljati i u Seriji B. I nikako neće smeti da završi u mreži Vitorije, jer njoj je u duelu sa Botafogom (iz Sao Paula, ne onim slavnim iz Rio de Žaneira) bod neophodan kako bi i matematički overila opstanak u drugoj ligi.

Protivnik je pride idealan, Botafogo je već ispao u rang niže >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i sa odlaskom 20-godišnjeg napadača Dodoa počeo je egzodus igrača. Dalje, Botafogo na ovom meču neće moći da računa ni na suspendovanog šefa struke Moasira Žuniora, pa će ekipu voditi pomoćnik Altair Koimbra.

Neće tu biti ni veziste Viktora Bolta, Rafinje...

A i da su svi oni tu pitanje je da li bi pomogli, jer kao što rekosmo: tim je već ispao iz lige pošto je u prošlom kolu kod kuće izgubio od CSA (1:3) i tako pretrpeo prvi poraz posle pet kola. Poslednji pokušaj da se preživi tako je ugušen.

Vitoriji fali bod. Da odmakne od Figuirensea na sigurna četiri koraka i bezbrižno uđe u poslednje kolo kada će gostovati kod Brasil de Pelotasa. Ekipa je osokoljena nizom od tri meča bez poraza, u prošlom kolu su na strani savladali Guarani.

U tim se vraća Rodrigo Šagas, izostaće možda samo Tijago Lopes, koji se oporavio od povrede, ali je pitanje koliko je spreman.

Dakle, sve ukazuje na keca.

Vrlo važan meč i u terminu od 23.15 po srednjoevropskom vremenu, Parana gostuje kod već prežaljenog Oestea, mora da dobije i sada i u poslednjem kolu i da se pri tom nada porazima Vitorije ako misli da zadrži nadu da opstane. Brazilski matematičari već su izračunali da su šanse Parane da ipak ispadne u niži rang čak 99 odsto. Definicija termina "nemoguća misija".

BRAZIL 2:

23.15: (3,70) Oeste (3,25) Parana (2,00)

01.30: (1,77) Vitorija (3,35) Botafogo (4,60)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.