Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 14:56

Papu Gomez: Hteo sam da umrem kad me Katanija nije prodala Atletiku

Posao propao zbog 4.000.000 evra

Sve bi možda bilo drugačije i za Kataniju i za Alehandra Gomeza da je klub sa Sicilije bio malo manje alav tog leta 2013. godine.

Atletiko Madrid je zapeo da dovede Gomeza, nudio 6.000.000 evra, ali u Kataniji nisu hteli ni da čuju za manje od 10.000.000. Natezanje je trajalo sve dok Španci nisu digli ruke i obustavili akciju.

Katanija je u godinama koje su usledile doživela krah, survala se u Seriju C, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se takmičila ove sezone. A, Alehandro Gomez je postao legenda. Atalante. I danas sa osmehom priča o tim danima, koje je, priznaje, jedva pregurao.

Bio sam u Argentini sa Simeoneom, otišli smo na ručak. Rekao mi je da se vraća na pripreme i pitao me da pređem u Atletiko. Katanija je tražila 10.000.000 evra, a Madriđani su nudili 6.000.000. Na kraju posao je propao zbog tih četiri miliona razlike, a ja sam hteo da umrem“, pričao je Gomez za medije u Argentini.

Narednog leta Katanija je ispala iz lige, a Papua je prodala u ukrajinski Metalist za 7.000.000 evra. U Harkovu se zadržao samo godinu dana i onda je otišao u Atalantu. Ostalo je, što bi se reklo, istorija...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.