Izvor: RTS, 04.Avg.2020, 16:09

Paolo Dibala najkorisniji igrač Serije A

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala zvanično je proglašen za najkorisnijeg igrača protekle sezone u Seriji A. Izabrani su i najbolji igrači na svim pozicijama, a u izboru su analizirani svi mečevi igrani u Seriji A, Kupu Italije i Superkupu.
Argentinski fudbaler, napadač Juventusa, poneo je zvanje MVP lige, a u saopštenju Serije A se ističe da je izbor svih igrača učinjen na osnovu zvanične statistike svih utakmica.

"Proglašavamo najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrače za sezonu 2019/20. Izbor je zasnovan na statističkim podacijama, koji predstavljaju objektivan kriterijum. Ovo je bila neobična godina, ali su igrači pokazali talenat u svim mečevima. Zahvaljujemo im na profesionalizmu i posvećenosi", rekao je prvi čovek lige Luiđi de Siervo.
Uz izboj za najkorisnijeg igrača lige načinjen je i izbor najboljih pojedinaca na svim pozicijama u timu. 
Za najboljeg golmana izabran je Vojčeh Ščensni (Juventus), najbolji defanzivac je Stefan de Vrij (Inter), a među veznim igračima istakao se Alehandro Gomes (Atalanta).
Među napadačima istakao se Ćiro Imobile (Lacio), a interesantno je da u izboru nigde nema Kristijana Ronalda. 
Za najboljeg mladog igrača izabran je Dejan Kuluševski (Parma).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dibala igrač sezone u Seriji A

Izvor: B92, 04.Avg.2020

Fudbaler Juventusa Paolo Dibala proglašen je za najboljeg igrača Serije A u sezoni 2019/20.

Nastavak na B92...

MVP Dibala, Ronaldo nije čak ni najbolji napadač

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020

Očekivano ili ne?..Kristijano Ronaldo je postigao 31 gol i osvojio titulu, ali je MVP sezone u Seriji A njegov saigrač - Paulo Dibala!..Konkurencija ove sezone u Italiji nije bila nimalo naivna, ne treba zaboraviti ni da je sjajni Ćiro Imobile sa 36 golova izjednačio rekord Gonzala Iguaina u jednoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.