Pao potpis na Enfildu, ide na Jokanov račun! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 17:11

Pao potpis na Enfildu, ide na Jokanov račun! (foto)

Zasluženo.

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača Engleske, Harvi Eliot, potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa Liverpulom.

Eliot je rođen 2003. godine, a dozvolu da potpiše profesionalni ugovor mogao je da dobije tek kada napuni 17.

Eliot je u mlađe kategorije Liverpula stigao prošlog leta iz Fulama, u kom ga je prepoznao i pogurao Slaviša Jokanović.

Godinu dana kasnije, Eliot iza sebe ima osam nastupa za prvi tim Liverpula, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas je dobio i prvi profesionalni ugovor.

"Od kako sam stigao na Enfild, proživljavam najlepšu avanturu u životu. Prvi profesionalni ugovor sa jednim ovakvim klubom je ostvarenje sna za mene i moju porodicu", rekao je Eliot.

On bi mogao da se za ovo zahvali i našem Jokanoviću, pošto kao što smo pomenuli, na najvećoj sceni je debitovao kod srpskog stručnjaka.

U sezoni 2018/19, odigrao je tri utakmice za Fulam što je bilo dovoljno da Liverpul prepozna njegov talenat i kao 16-godišnjaka ga dovede na Enfild.

"I'm excited to see what the future holds and I'm just excited to give everything to the club and the fans." ❤️ pic.twitter.com/AjXlY0fcyu

— Liverpool FC (Premier League Champions 🏆) (@LFC) July 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SRBIN OTKRIO MEGATALENAT: Mladi fudbaler potpisao za Liverpul (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Prvi veliki korak...Jedan od najtalentovanijih mladih igrača Engleske, Harvi Eliot, potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa Liverpulom. Eliot je rođen 2003. godine, a dozvolu da potpiše profesionalni ugovor mogao je da dobije tek kada napuni 17...Eliot je u mlađe kategorije Liverpula stigao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.