Pao potpis: Trinkijeri i Mijailović uz čašu vina sklopili dogovor

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao potpis: Trinkijeri i Mijailović uz čašu vina sklopili dogovor

Košarkaši Partizana i zvanično je postao trener crno-belih. Povodom toga oglasio se i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

- Uz čašu vina sam novom treneru postavio pitanje „zašto KK Partizan? „Tradicione di familija“, rekao je Andrea Trinkijeri, dobro došao u crno-belu porodicu - pohvalio se Mijailović na Tviteru, uz fotografiju iz jednog restorana.

Uz casu vina sam novom treneru postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pitanje "Zašto #KKPartizan"?

"Tradizione di famiglia", rekao je.@andreatrinkieri dobro došao crno-belu porodicu! pic.twitter.com/31a0QWEWSu— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) November 1, 2018

Ugovor je potpisan na tri godine, a ranije se spekulisalo da će na mesečnom nivou plata nasledniku Nenada Čanka na klupi Partizana biti 33.000 evra mesečno. Zajedno sa Trinkjerijem, u Beograd stiže i Vlado Šćepanović, nekadašnji as crno-belih, koji će obavljati funckiju pomoćnog trenera.

Novi stručni štab debitovaće za Partizan u subotu od 17 časova, na gostovanji neporaženoj Megi u Sremskoj Mitrovicu, u okviru šestog kola ABA lige, a Grobarima će se predstaviti narednog utorka u „Pioniru“, kad će na početku drugog kruga Evrokupa odmeriti snage sa italijanskim Trentom.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šta piše u Partizanovom saopštenju - Ko još dolazi sa Trinkijerijem, do kada važi ugovor? (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018

Odmah pošto se prvi čovek kluba Ostoja Mijailović oglasio na Tviteru, Partizan je na zvaničnom sajtu potvrdio da je Andrea Trinkijeri novi trener Partizana, ali ne samo to, već i još par bitnih detalja...Podsetimo, nekoliko minuta ranije preneli smo da su potpis ugovora Ostoja Mijailović i Andrea...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.