Pao još jedan rekord: Andrija Živković postao najmlađi debitant u dresu Srbije

Izvor: Blic, 11.Okt.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao još jedan rekord: Andrija Živković postao najmlađi debitant u dresu Srbije

Najtalentovaniji srpski fudbaler Andrija Živković postao je najmlađi debitant u nacionalnom timu i tako je oborio rekord Mitra Mrkele star 31 godinu.

Biser Partizana i srpskog fudbala je sa 17 godina i 93 dana prvi put poneo dres "orlova" u prijateljskom susretu sa Japanom, dok je Mrkela debitovao za reprezentaciju sa isto godina, ali je bio 37 dana stariji.

Živković je na terenu stadiona "Karađorđe" kročio u 60. minutu u dresu sa brojem 19 umesto Zorana Tošića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dobio veliku čast, pošto je do kraja bio zadužen za izvođenje svih prekida.

Takođe, pokrenuo je akciju kod drugog gola, dok je njegov klupski saigrač Miloš Jojić overio pobedu od 2:0.

Talentovani vezista rođen je 1996. godine, za Partizan je debitovao 28. aprila na meču protiv Novog Pazara, svoj prvenac u crno-belom dresu postigao je 25. avgusta protiv Radničkog iz Kragujevca, a nanizao je četiri meča na kojima je bio strelac. Pored toga je pokazao sav svoj raskošni talenat i trenutno živi san na javi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pao još jedan rekord: Andrija Živković postao najmlađi debitant u dresu Srbije

Izvor: Dzungla.org, 11.Okt.2013

Najtalentovaniji srpski fudbaler Andrija Živković postao je najmlađi debitant u nacionalnom timu i tako je oborio rekord Mitra Mrkele star 31 godinu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.