Pao dogovor - Zvezdu čekaju pune tribine na Karađorđu!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor - Zvezdu čekaju pune tribine na "Karađorđu"!

Fudbalski klub Vojvodina uključio se u rešavanje problema tako da su 'Novosađani' odustali od najavljenog bojkota.

Bojkota koji su navijači Vojvodine najavili nezadovoljni statusom koji imaju na stadionu "Karađorđe" ipak neće biti!

Superligaš iz Novog Sada uključio se u rešavanje problema i saopštio da je na poslednjem u nizu sastanaka sa predstavnicima organa koji učestvuju u organizaciji duela sa Crvenom zvezdom dogovoreno da stadion poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napuste navijači gostujućeg tima.

Na taj način ispunjen je zahtev grupe "Građani Novog Sada privrženi FK Vojvodina" koji su u prethodnom periodu apelovali na rešavanje pomenutog problema.

Pomenuta grupa oglasila se saopštenjem u kojem je navedeno da bojkota neće biti i pozvala navijače da napune tribine i podrže ekipu Aleksandra Veselinovića!

Derbi susret 7. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde zakazan je za nedelju, a karte će se na stadionu prodavati samo tokom današnjeg dana.

Za pristalice gostujućeg tima rezervisana je samo južna tribina, a sektori 1 i 2 na zapadnoj tribini biće zatvoreni iz bezbednosnih razloga.

Na zapadnu i severnu tribinu neće biti dozvoljen ulazak navijačima Crvene zvezde i licima koja kod sebe budu imala obeležja tog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.